Ma van a szülinapom! A tiszteletemre idén is fél méter hó esett, és mindent beborít a puha fehérség. Sütiillat száll be a konyha felől, és alig várom, hogy megkóstoljam a csokoládés-meggyes tortámat. A szülinap csodálatos, varázslatos, és semmilyen más naphoz nem hasonlítható. Ez az én napom ma!

A szülinapi dalom

Andrej szarkasztikus és néha bosszantóan irónikus is. Elsőre mindenkit elmar maga mellől, azonban, aki veszi a fáradtságot, hogy mélyebbre ásson, megláthatja, hogy milyen érző lélek van legbelül. Mondhatnánk, hogy ez a tinigiccs része. Azonban én mégis hiszek abban, hogy a szarkasztikus emberek szíve mélyén igenis ott lappang az érzés. A szarkazmus pedig álarc. Egy nagyon izgalmas és jó álarc!

Szeretem az iróniát, a keserű humort. Az olyan, mint a 80%-os feketecsokoládé. Kevesen értékelik, de akik igen, azok nagyra. Aki intelligensen tud kritizálni, kicsúfolni helyzeteket, az számomra tiszteletre méltó. Hiszen minden buta ember képes porig alázni a másikat gonosz megjegyzésekkel, de okos iróniával/szarkazmussal görbe tükröt állítani már kevesebben.

Szóval Andrejben ott lappang az irónia. Nem a megkeseredett fajtája, hiszen még fiatal, és zöldfülű, hanem inkább a bájos humoros torzítás. Az a fiatal, naiv fajta. Az, amiért én nagyon bolondulok!

Moira C. xox (2010.12.18.)