Ismételten a karaktereimmel foglalkozok. Most találok ki minden izgalmas apró részletet: milyen ruhákat hordanak, mit gondolnak önmagukról, milyen filmeket szeretnek, melyik tantárgy a kedvencük. Még mindig rengeteg minden van hátra, hiszen arra kell törekednem, hogy valóságosak és egyéniek legyen mindannyian. Kezdem úgy érezni magam, mintha tényleg élnének, és éppen most ismerkednék velük...

Tegnap nevet adtam egy ír származású bringának. (Igazából persze nem ír, de mi így határoztunk a tulajdonosával.) Theobald lett a becses neve, és szerepet kapott a regényemben is, mint Dávid kétkerekűje. Ha már úgyis örökké a szereplőimmel foglalkozom, így a helyes. Szóval Theobald, ha jól emlékszem, két hetes, és még soha nem járt az utcán, mivel éppen pocsék idő van. A regényemben Dávid biztosan kiviszi a bicajt zuhéban, hóban és fagyban is, mivel megszállott bringás. (Ami eléggé vicces, hiszen Dávid köztiszteletben álló gyógyszerész Charlotteville-ben.)

Mindenesetre ezúton is szeretnék sok sikert és vidám bringázós jó időt kívánni Theobaldnak, és a gazdájának is, hogy ne kelljen otthon kuksolniuk! Ohh, és hogy miért Theobald? Szerintem biciklinek nem szabad normális nevet adni... és ennek még szép is a jelentése: "Bátor ember".

Alább a szereplőimről készült igencsak kezdetleges műalkotásaimat csodálhatjátok meg. Igen... Az utolsó vöröses fiúról még nem tudom eldönteni, hogy megfelel-e Andrejnek. Olyan ez, mint valami casting... rajzolás közben derül ki egy csomó minden. Biztosan illik-e a személyiségéhez az az öltözködési stílus, az a frizura, hajszín, magasság, testsúly?

PS: Ha szeretnél valamit te is beleíratni a regényembe nosza rajta! Ötleteket szívesen várok! :)

Moira C. xox