Szívem szerint most nem írnék a Valentin napról, így nem is teszem. Nincsen kialakult véleményem sem erről a jeles napról, és szeretem a virágokat. Bármikor meglephettek egy üde tulipánnal, ha kedvetek tartja! És mégis.... ma történeteket fogok mesélni nektek. A nagy egymásra találásokról. Legfőképpen azokról, amelyek szerepet kapnak a regényemben is.

Karcsú, magas, aranyszőke fiú volt. Tagja a röplabda csapatnak, a templomban is kitűnt mindenki közül. Éppencsak tizennyolc felé járt akkortájt. A lány aprócska volt, barna haja hosszú varkocsba fonva. A legszebb lány az egész környéken. A technikumot akkor kezdte, és mindig ámulva figyelte az idősebb legényeket a barátnőivel. Aztán a fiú egyszer észrevette a lányt, ahogyan sétált haza az iskolából. Észrevette a nefelejcs szemű kislányt, a környéken. Egy nap a lány levelet kapott: "Szia Kislány! Nagyon tetszel nekem. Találkozzunk szerdán iskola után a foci pálya mellett." Aznap fújt a szél. Lengette a kislány copfját a hűvös őszi szellő. A fiú pedig lehajolt és megfogta a kezét, hogy soha többé ne eressze el...

Aznap minden sötétnek tűnt. Pár órája még egy görcsös női kéz karmolt a fiú kezébe, mert nem akarta elereszteni. Most otthon gubbasztott és őrizte a bablevest. Szólt a telefon, és az anyukája elküldte egy házibuliba. A lány körül, mintha megállt volna a levegő, amikor a fiú belépett a szobába. Magas volt, fekete garbóban, a tarkóján göndörödtek a sötét fürtök. Mint egy orosz herceg. A fiú hamar közölte a lánnyal, hogy feleségül fogja venni. Még aznap elhatározta, amikor meglátta a kislányt. A lány pedig csak nevetett, és összehordott mindenfélét zavarában. Aztán amikor fáradtan elaludtak, a lány megfogta a fiú kezét, hogy az el ne tűnjön, amíg alszik. Megfogta a fiú kezét, hogy soha többé el ne eressze. A fiú pedig nem eresztette.

http://owlcitymusic.com/vday/

Ez a két történet bele lesz írva a regényembe, mert számomra ezek az ideális egymásra találások! Igaziak, hűségesek, szeretettel teliek. Jó példák, és nem csupán Hollywoodi koholmányok.

Moira C. xox