Üres tésztaszűrő. Salátástál. Esetleg lábas.... de nem, az túl pórias! Ezek a szinonímák jutnak eszembe az agykapacitásomra vonatkozóan, a jelenlegi időszakban. Tegnap Olsen ikres filmezős csajpartit tartottunk két kedves barátnőmmel. Tudjátok, chips dögivel, meg fanta, meg mirelit pizza sajttal. Tökéletes!

Az Olsen ikrek bármilyen bénának is tűnnek, klasszikusok. Korszakalkotó és világnézet formáló hatással voltak a korosztályunkra. Az öltözködésükről megállapítottuk, hogy 12 év múlva is megállja a helyét, a szájfényük mindig trendi, a hajgöndörítésről nem is beszélve. De komolyan? Hogyan csinálják azokat a hullámokat?


A filmekben tucatjával vannak az "életkép" jelenetek (értsd: lassított, átszínezett képek, ahol pózolnak a nevezetességek előtt), és az okos információk az adott országról, ahol játszódik. Például: Róma Olaszországban található, és a köszönöm grazie olaszul. Mindig van egy helyes fiú (egy Mary-Kate-nek, és egy Ashley-nek persze), akibe véletlenül botlanak bele valami szövevényesnek álcázott szituban. A filmeket végig kommentálják az ikrek, kérhetnek visszajátszást, feliratot, az agylefagyást pedig lavina képsorok illusztrálják. Lányok, most komolyan... ti is néztétek őket, igaz?

Ha nem akkor itt az ideje, tessék felvenni egy csini pizsit, sajtos pop cornt készíteni és művelődni! Mert, ha tinilány, akkor Olsen ikrek. A regényem is tinikről szól, szóval az ikreket sem lehet benne kikerülni! Íme a mai ajánlatom:

  • So Little Time
  • Winning London
  • Out Lips Are Sealed
  • The Challenge
  • When in Rome
  • Holiday in The Sun

Moira C. xox