Megvettem a repülőjegyem Angliába! Hivatalosan is újságírónak fogok tanulni a Sheffield-i Egyetem falai között. El sem merem hinni, hogy tényleg költözök augusztusban! Pillangók repdesnek a gyomromban, az agyam eszeveszetten kattog, a lábam remeg és még álmomban is a bőröndömet pakolom be... Azonban, amíg itt izgulok, nem felejtkezem el a Project Egy-ről, ne aggódjatok! Tegnap is pötyögtem pár sort! A két legkedvesebb barátnőmnek ajánlom őket! Nagyon szeretlek benneteket!

"A lakás is romokban hevert. A rendszeretet szobrát sem Annabelláról mintáznák- gondolta Eliza, és nagyon fújtatva letette a biciklit.

-          Annabella! Hol vagy?  Hol van az elsősegély csomag? Kellene egy ragtapasz! Lehorzsoltam a térdem…

-          A konyhaszekrényben van a kék kekszes dobozban- hallatszott Annabella hangja a hálószoba felől.

-          Mi? A ragtapasz? – kérdezte Eliza csodálkozva.

-          Igen, a múltkor kellett az elsősegély doboz a drámásoknak, és nem kaptuk vissza. Szóval a ragtapaszok a kekszes dobozba költöztek.

-          Mit csinálsz? Festesz?

-          Festenék, ha hagynának! – bosszankodott Annabella – Hoznál nekem egy limonádét? A citromokat a fehérneműs fiókban találod!

Eliza elmosolyodott, és a ragtapaszok utáni vadászatba kezdett. Természetesen a kekszes doboz nem a konyhaszekrényben volt, hanem a sütőben.

_________________________________________________________

A hirdetés csalogatóan lógott a folyosót díszítő hirdetőtáblán. „Két másodéves lány csendes, de kellőképpen elborult lakótársat keres. A lakbér alacsony, a szomszédok süketek. Kikötés: A hűtőszekrényben tilos névvel ellátnod a kaját!” Annabella elégedetten törölte meg a homlokát, és elsüllyesztette a tűzőgépet a táskájába. „Eliza, nem gondolod, hogy oda kellett volna írnunk, hogy ha ő is süket, az még alacsonyabb lakbért jelent?” Eliza elvigyorodott, és előásott egy ceruzacsonkot. Parancsolj! Írd alá!” Annabella akkurátusan odakanyarította a nevét és a telefonszámát a hirdetésre, aztán a füle mögé dugva eltüntette a ceruzát. „Tökéletes!” – mondta nevetve."

Moira C. xox