Hé, te angol fiú a haverjaiddal! Igen, te, aki a harmadik Guniessed szorongatod a bárpultnál! Ne nézz körbe, ez a lány pontosan hozzád beszél! Elég volt a szórakozásból, elég volt a hülyéskedésből, az értelmetlen macsóskodásból! Ha a haverjaidnak akarsz mindenáron megfelelni, ahelyett, hogy önmagad lennél, belőlem nem kapsz semmit. Én nem az a lány vagyok, akit haveroktól távol tisztelsz, a srácok körében viszont hülyére veszel.

Azt mondod, hogy szeretsz és a világ végére is elmennél értem. Hajnali háromkor hazakísérsz, hogy nehogy bajom essen és odaadod a pulcsid, ha fázom. Aztán megjelennek a fiúk, és én egy rongydarab leszek, egy kellék. Legyintesz, hogy ne is figyeljenek rám, mert bénák a poénjaim és hülyeségeket beszélek! Égőnek tartasz, és félsz, hogy gyengének látnak majd, ha jól bánsz velem...

Hé, te angol fiú a haverjaiddal! Azt hiszed, hogy megoldod az agybajt a márkás ruháiddal? Mert minden lány a lábaid előtt hever, a Hollister pulcsidtól meg a Pokémonos tetoválásaidtól. Az, hogy Woody Allen-ről azt hiszed, hogy egy horror film, senkit sem zavar. Sőt, még büszke is vagy rá, hogy életedben nem fogtál könyvet a kezedben.

Hé, te angol fiú a hangzavarral körülötted! Látom, hogy mennyire unod, de egy percig nem mutatnád, hogy néha azért képes lennél gondolkozni. Az nem trendi az egyetemen. Megtanultad a receptet: Menj végig az előadóban, a létező leglassabb tempóban, az izmaidat jól befeszítve, és a lányok máris olvadoznak körülötted. De nehogy megszólalj, csak nevess a hülyéken!

Hé, te angol fiú, te éretlen! Fogalmad sincs egy nő értékéről és még mindig a gimi kasztrendszerében gondolkozol. A barátnőd sötét, mint az éjszaka, a haverjaid rólad másolják a vizsga kérdéseket. Foglalmam sincs mivel érdemeltem ki, hogy rosszul bánsz velem, de itt az ideje felnőnöd! Velem pedig ne szórakozz!

Moira C. xox