Tükörképet állítok eléd. Üvegszilánkokat, amelyek kristálytisztán megmutatják ki vagy. Arany keretbe foglallak, hogy megérinthetsd az örökkévalóságot. Egy tükörnyi valóságot helyezek eléd, hogy megláthasd milyennek látlak. Ezeket a vonalakat valaki időtlen rajzolta meg, és ha csendben vársz meghallhatod, ahogyan bemutat önmagadnak. A saját képedet állítja eléd, hogy rajtad keresztül meséljen el egy örökkévaló legendát.


Hősnek látlak, mert a benned lévő nagysággal hegyeket mozdíthatsz el. Az erőd nem izmokban rejlik. Látom a szívedet, amely riadtan ver. Az élet vérpecsétje együtt dobog vele. Szavakkal életeket építhetsz vagy dönthetsz romba, és minden építőkockával újabb palotát emelsz.

Halhatatlannak látlak, aki együtt lélegzik a megérthetetlen végtelenséggel. A testedből kiáradó fényt látom, amellyel bármit elérhetsz. Akaratot látok, amely szabadságában táncol. Lehetőségeket, amelyeket a születésed előtt a géneidbe kódoltak.

Egyedülállónak látlak, mert minden részecskéd más ritmusra táncol, mint az enyém. Lenyűgöz, hogy az én szemem más fényt vet, mint a tiéd, mégis összetartozunk. Nem értem a nyelvedet, mégis lyukat üt a szívemen a mosolyod. A múltad apró darabkái szőtték a ruhádat. Nem címkéket szabtak rád, hanem új divatot teremtettek ahogyan tovább lépdeltél az életben.

Lehetőségnek látlak, aki a csillagokig szállhat, ha kedve tartja. A kezedbe teszem a kezem és megmásszuk a mélységet. A zsebedben van az idő és játszva visszafordítod az ősi elemek mozgását. A hibáid miatt látlak olyan gyönyörűnek. A gyengeséged miatt szeretlek olyan nagyon.  Megérinthedet az örökkévalót ha kinyújtod a kezed. Aranykeretbe foglaltam, azt aki benned él.

A barackmagba rejtett életet is egy hétköznapi csonthéj védi. Mennyivel inkább a benned lüktető megmagyarázhatatlant? Ha képmásra alkottak, nem gondolod, hogy a tökéletes modellt keresték? Milyen szobrász választaná a múlandóságot múzsának? Azt mondod érted a szeretet lényegét, de nem mered megérinteni a képmásodat. Félsz elhinni, hogy valóban ilyennek látlak. Egyedülálló, halhatatlan hősnek aranykeretbe foglalva...


Moira C. xox